Verzekeringsrecht

Beschuldigd worden van verzekeringsfraude kan vervelende gevolgen hebben. Uw claim wordt afgewezen. Daarnaast beëindigt de verzekeraar de verzekering. De ergste impact is dat u wordt geregistreerd in EVR of CIS registratie. Wanneer uw persoonsgegevens zijn geregistreerd in de EVR registratie, wordt het voor u moeilijk om een ​​verzekering af te sluiten. Als er al een verzekeringsmaatschappij is die uw aanvraag goedkeurt, moet u een hoge verzekeringspremie betalen. Vanwege deze ernstige consequentie moet de verzekeringsmaatschappij aan strenge eisen voldoen om de persoonsgegevens van verzekerden te registreren. Als ze niet aan deze vereiste kunnen voldoen, kunt u de CIS registratie laten verwijderen. Het laten verwijderen van een CIS registratie is eenvoudig met de hulp van een advocaat verzekeringsrecht.

Voorbeelden van verzekeringsfraude

Het is essentieel om de betekenis van verzekeringsfraude te achterhalen. U kunt dan voorkomen dat u fraude pleegt. De definitie van fraude is het verkrijgen van de verzekeringsuitkering door de verzekeringsmaatschappij opzettelijk te misleiden. Er zijn verschillende voorbeelden van verzekeringsfraude. Ten eerste mag u niet meer schade  claimen dan dat u daadwerkelijk heeft geleden. Een ander voorbeeld van fraude is doen alsof er schade is. Het verdraaien van de feiten om de verzekeringsdekking te claimen, wordt ook als fraude beschouwd. Daarnaast wordt u ook beschuldigd van fraude wanneer u de vragen bij het aanvragen van de verzekering niet juist heeft beantwoord. Wanneer blijkt dat u deze fraude pleegt, plaatst de verzekeraar uw persoonsgegevens in Stichting CIS.

CIS registratie verwijderen

Vanwege de vele slechte gevolgen die u kunt ervaren nadat u bent geregistreerd bij CIS foundation, moet u proberen om deze gegevens te verwijderen. Als u zeker weet dat u geen fraude heeft pleegt, kunt u een verzekeringsadvocaat inhuren om u te helpen bij het verwijderen van de CIS registratie. De verzekeraar moet onderzoeken of u de fraude met opzet heeft gepleegd. Soms is het claimformulier per ongeluk verkeerd ingevuld omdat  de voorwaarden misschien niet begrepen zijn. Als er geen sprake is van fraude, kan de advocaat u helpen om de EVR- of CIS registratie te verwijderen.

Huur een advocaat verzekeringsrecht in

In het geval dat uw persoonsgegevens zijn opgenomen in de CIS registratie zonder bewezen verzekeringsfraude, kunt u overleggen met een professionele en gespecialiseerde advocaat. De advocaat verzekeringsrecht helpt u bij het aanvechten van de inschrijving in stichting CIS. Als er geen sprake is van fraude, kan de advocaat namens u de EVR registratie verwijderen. Dus als u de CIS registratie wilt verwijderen, ga dan nu op zoek naar een advocatenkantoor en huur zo snel mogelijk een gespecialiseerde verzekeringsadvocaat in!